Erol Gaši imenovan za Povjerenika SDP-a Zadarske županije

Aktualno 19. prosinca 2020

Glavni odbor SDP-a raspustio je jučer na svojoj sjednici zadarsku županijsku organizaciju SDP-a i za povjerenika imenovao Erola Gašija .

Tu je informaciju na svojem facebook profilu objavio sam Erol Gaši, koji je najavio i da mu je isključiva želja rast SDP-a  u Zadarskoj županiji, konsolidacija stanja na terenu te ostvarenje što boljeg rezultata na lokalnim izborima iduće godine.

“Na današnjoj sjednici Glavnog odbora SDP-a Hrvatske imenovan sam za Povjerenika SDP-a Zadarske županije. Ovim putem se zahvaljujem Predsjedništvu SDP-a i članicama i članovima Glavnog odbora na ukazanom povjerenju.

Sve odluke koje ću donositi, bit će samo i isključivo sa željom da SDP u Zadarskoj županiji raste, da se provede konsolidacija stanja na terenu te ostvari što bolji rezultat na lokalnim izborima 2021. godine.

Koliko dobar? To ovisi o svima nama, ali definitivno daleko bolji nego na lokalnim izborima 2017., kada u 75% gradova i općina Zadarske županije nismo izašli na izbore ili nismo osvojili niti jednog vijećnika.

Razumijem i iznimno veliki interes lokalnih medija za ovu temu te zbog korektnosti prema svima zainteresiranima najavljujem konferenciju za medije u ponedjeljak, 21. prosinca u 10.30 sati na Trgu pet bunara.”