Nered u Županijskoj skupštini

Aktualno, Najave 3. ožujka 2020

Danas je održana 16.sjednicaj Županijske skupštine Zadarske županije.

Aktualni sat počeo je bezrazložnim uvredama i vijećnici SDP-a su tada napustili sjednicu te su vani pričekali da se vrijeđanje i svađe smire.

Po povratku na sjednicu naši vijećnici su pokušali sudjelovati u aktualnom satu, ali, nažalost, od 20 prijavljenih vijećnika samo je 15 uspjelo postaviti pitanja, ostalima je to pravo uskraćeno.  Smatramo da nije korektno pružiti priliku samo nekim vijećnicima.

Tražili smo raspuštanje Županijske skupštine jer u njoj nema ni reda  ni pristojnog ponašanja i zato nećemo podržati  Nevenku Marinović za predsjednicu Skupštine.

Suzana Jakovac tražila je odgovor od župana jesu li  dovoljni kapaciteti naših domova za stare i nemoćne , kakvi su uvjeti u tim domovima, postoji li inspekcija na razini Županije, koliko je županijsko sufinanciranje i kada će biti otvoren hospicij.

Radoslava Gregov je istaknula da je Zakon o prijenosu ovlasti s Ureda državne uprave na nadležnost županija donio povećanje administracije u našoj Županiji za 100% i da od takvog administrativnog  aparata građani sigurno neće imati koristi jer koristi imaju samo podobnici koji se u zadnje vrijeme popularno nazivaju „žetončići“.

Županijska skupština

Nevenka Marinović na čelu Županijske skupštine; optužili je da masonka, snob…

Objavljuje Diadora.TV u Utorak, 3. ožujka 2020.