Radeta: Čistoća je usred pandemije poskupjela 500 posto

Aktualno 9. veljače 2021

Nedavno sam pisao kako je gradsko poduzeće Čistoća d.o.o. jedan od najgorih primjera u Hrvatskoj kad je u pitanju uhljebljivanje podobnih stranačkih kadrova HDZ-a, stoji u objavi Daniela Radete (SDP) na društvenim mrežama, a koju prenosimo u nastavku.

Tada sam javno objavio sistematizaciju tvrtke koja je bila skrivena od javnosti i otkrio kako u Čistoći radi sedam (7) direktora, koji uza sebe imaju i jedanaest (11) pomoćnika, četrnaest (14) stručnih suradnika i dvadeset i jednog (21) voditelja, i da ne spominjem i funkcije savjetnika, zamjenika, administratora, referenata itd.

Pitate se tko to sve plaća i održava? E pa dragi moji, evo jedan odličan primjer kako se takav nakaradni sustav uspješno odupire ovoj krizi i prihoduje više nego ikad.
Račun jednog malog obrta, koji proizvodi istu količinu smeća, između 4. mjeseca 2018. godine i 10. mjeseca 2020. godine povećao se, ni manje ni više, nego točno 495,35%.

Napomena: radi se o istom obrtu, na istoj lokaciji!