Toni Herenda kandidat SDP-a za gradonačelnika Grada Paga

Aktualno 23. veljače 2021

Toni Herenda, predsjednik GO SDP-a Grada Paga i gradski vijećnik, kandidat je SDP-a za gradonačelnika Grada Paga na lokalnim izborima što će se održati 16. svibnja ove godine.

 Kandidaturu Tonija Herende prihvatili su Gradska organizacija SDP-a Grada Paga i Gradski odbor SDP-a Grada Paga. U prigodi kandidature za gradonačelnika Grada Paga, Toni Herenda je izdao priopćenje za javnost u kojem navodi:

“Vidim Pag kojem pripadamo i u kojem živimo, kao grad velikih ljudi punih talenata i želje za životom. Vidim kreativne individualce i skupine, udruge, društva i klubove. Vidim grad bogate povijesti i uspješne budućnosti. No ipak, Pag treba tek promijeniti i svrstati ga među najrazvijenije gradove Dalmacije. Nekad stvarno treba malo. Pristojan život u ovoj maloj sredini, pristojan život za našu djecu, naše starije. Dostojan grad, ugodan za njegove žitelje, posjetitelje i turiste. Grad privlačan za život svima koji za njega znaju i čuju.

Gore spomenuto malo, možemo postići samo marljivim radom vođeni javnim interesom, jasnom vizijom i suradnjom svih uključenih. Trebamo se prisjetiti zašto nas birate? Je li smisao našeg postojanja borba za pozicije u Gradskom vijeću i ostvarivanje sitnih, ponekad i krupnih privatnih interesa ili je naš smisao mijenjati grad na bolje? Krenuti putem reformi ili postati grad slučaj?

Smatram da trebamo graditi društvo s nadom u dobro danas i bolje sutra, moramo biti hrabri, buntovni i vratiti sve ono što zadnjih godina gubimo. Uspjet ćemo onda kada počnemo cijeniti iskustvo, znanje, rezultate. Uspjet ćemo kada to iskreno pružimo građanima. Ovim putem objavljujem kandidaturu za gradonačelnika grada Paga.
U kampanji ću vam ponuditi kvalitetne projekte koji će, nadam se, svima nama mijenjati život na bolje.

U radu se događaju greške, ali obećavam da ću iz grešaka učiti i neumorno ići naprijed. Godinama nas predstavljaju isti ljudi, godinama slušamo iste priče.
Vrijeme je za nove ljude, vrijeme je za novu energiju.

Nadam se vašoj podršci, nadam se boljem Pagu.”

Izvor: Radio Pag